31/3

Läste nyss en liten wannabe emo blogg.

Och det som roade mig mest var att hon predikar om att man inte ska snacka om folk man inte känner? Men känner du kanske mig? Nej inte direkt DUBBELMORAL. Stå upp för dig själv "lilla" du. Gillaru utåtstående munn? årets fetaste ögonbryn och förmodligen sveriges största näsa? Nej vet du? Då har jag hellre en hög panna. För du var helt seriöst något av det fulaste jag sett.

Och helt seriöst det som gjorde mig mest chockad var att en mamma som måste närma sig 50 år sitter och skrattar åt ett "bråk" mellan några ungdomar? Allvarlligt hur gammal är du? Väx upp och lägg ner tiden på något man gör i din ålder.

Måste verkligen svida att han valde mig 100 gånger om va?  

It's on sweeties.

Daniel hälsar glatt!


31/3

Min kusin kom nyss hit, jag och Daniel hämtade henne på tågstationen och nu blir hon här över påsk.

Just nu så ligger jag och Daniel i sängen han spelar tetris och jag kikar runt lite på internet. Dock finns det inget intressant att kolla på. Så nu ska jag ta daniel i handen och gå ner så vi kan umgås lite men min söta kusin. Jag vill bli frisk nu nu nu blir galen på att bara ligga hemma.

Jag vill resa nu också, längtar till london, grekland och usa. Det här året kommer bli underbart om det går som jag och Daniel vill.


31/3

Sista mars idag yeeey, våren närmar sig med stormsteg.
Gillaruuu å vara en copycat? Kan du sluta försöka vara mig?

31/3

Helgen var helt underbar.
 Jag och Daniel var först i tunapark i fredags och shoppade lite, dock så fanns det inte så mycket som föll mig i smaken.  På lördagen åkte vi dock till Örebro för att checka in deras utbud, det fanns en hel del och blev en massa fina inköp till våra garderober. Men som om det var nog? på söndag åkte vi in till stan här hemma och där hittade jag också lite fint till min garderob. Efter vi varit på stan åkte vi ut till Sanna och fikade, det var cosy.

Den här veckan har i stort sätt sett ut som förra, först jobb sedan hem till Denise och sedan är vi duktiga och sen mot kvällen så plockar Daniel upp mig efter sitt jobb. Kan man ha en bättre vecka än så? knappast.

Igår kväll kände jag mig väldigt krasslig med hosta, förkylning och feber. Men jag tänkte att jag skulle orka gå till jobbet iaf, men efter en sömnlös natt så gick det inte. Jag har en hemsk hosta, feber och en hemsk förkylning. Så idag ligger jag bara nere i soffan med lillasyrran som också är hemma, vi kikar på Arn. 
Daniel slutar tidigare idag eftersom han är hemma i västerås och jobbar, jag längtar redan tills han kommer så vi kan mysa. Han tog så bra hand om mig igår och han sa att han skulle göra desamma när han kom efter jobbet idag så det kommer bli kanon.

En sak är jag helt säker på och det är att min man är världens finaste människa så god rakt igenom. Nu när jag haft honom så skulle jag aldrig kunna tänka mig att behöva vara utan honom? Men framtiden ser så ljus ut och jag kan inte tro något annat än att det kommer vara han och jag livet ut.

26/3

Jag och Daniel skulle ju åkt till stockholm idag och övernattat där men det blev inte direkt så, pga lite strul. Men det kommer det kommer, vi har ju hela livet på oss. Men istället för att åka till stockholm tog vi en tripp till tuna park där det inte fanns ett skit. Jag trodde dem skulle ha lite nya kläder men icke sa nicke, inte en enda nyhet helt seriöst blev mycket besviken. Men 2 bhar, ett linne och en tröja fick det bli iaf. Daniel köpte även 2 tröjor och snygga var dom.

Imorgon ska vi åka till antingen uppsala eller örebro för lite mer shopping, vi känner för något att göra något och då passar ju shopping eftersom vi precis fått en fet lön.

Nu ska vi iaf lägga oss i ett bad efter en god middag (tacos). Sedan blir det film och en massa mys, love it!

I veckan ska vi förmodligen boka London också måste bara snacka med jobbet om ledighet. Det kommer förmodligen bara bli tors-sön eftersom vi måste jobba. Men i slutet av augusti drar vi på en härlig solsemester som en avslutning på sommaren.

Och förresten gillaruu att vara årets myttoman? Det skriker ju förfan fake, tihi.

En bild från julbalen jag och Amanda.



25/3

Dagarna denna vecka har varit helt fucking great. Dem har tillbringats med Denise Thofeldt, och om vi har varit duktiga! När daniel slutat jobbet framåt halv åtta så har han hämtat mig och sedan så har vi åkt hem och myst.

Igår var vi även hemma hos Daniel eftersom att Ove fyllde år, ett stort grattis till honom!!

Nu ska jag och Daniel åka och hämta hans mamma på jobbet så får skriva mer ikväll om jag får tid.

25/3

Gillaru gatudjur?


23/3

Sitter hos Denise nu och äter lite kycklingsallad, det är min favoritmat faktiskt. Förresten så har vi varit duktiga idag men mer än så äsger jag inte, kompis det går bra nu.

Duktigare kommer vi att vara i morgon och dagen efter det osv.

Ikväll blire mys med Daniel faktiskt, det är också bra. Training tonight säger jag bara.

Alltså orka va tjock? haha nej blä på fett.

21/3

Detta blir nog mitt sista blogginlägg denna dag. Som ni förmodligen vet så är jag inte direkt beyonce's största fan. Och som ni säker också vet så sägs det att beyoncé snodde Kelly clarksons låt. Dem har båda gjorde nya låtar som nästan på pricken låter lika, då menar jag beyonce's halo och kellys already gone. Ni kan ju söka på youtube och höra efter själva.

Daniel bad mig iaf söka på låtarna för en liten stund sen för han hört på radion om det och han ville att jag skulle få höra hur sjukt lika dem lät. Så när jag lyssnat på dem så förstod jag ju vad han menade dem är lika och det kan ingen neka. Dem på radion hade även sagt att det var beyoncé som hade kopierat och inte kelly det var tydligen något med vem som hade spelat in först eller något vettefan.
Men sen fick jag syn på något ännu värre och det är att Beyonce är en äcklig liten copycat. Hon har tydligen copat allt hon gjort. Alltså förstå hon har blivit känd på att copa andra? Usch tycker det är sjukt hemskt. Hon är smuts under min sko helt seriös. En jävla tjockis med cellulite ass.

Kolla klippen om ni inte tror det jag säger, är ledsen men så är fallet alla Beyoncé fan. Men som sagt beyoncé verkar ju vara lite halvt utvecklingstörd men njut av klippen för det gjorde jag. Man försöker fan inte copa en legend som till exempel michael jackson hon är ju bara pisam..

21/3


21/3

jahapp då var snart helgen över och ja det känns förjävligt. Jag vill spola tillbaka tiden till i fredags då man hade hela helgen framför sig. Men ikväll så får jag och Daniel göra det bästa av situationen och ha en helt fucking great kväll.

Justja inatt såg jag och Daniel på instängd 2 och den var faktiskt bra. Uppföljare brukar ju ofta vara sämre speciellt när det gäller skräckfilmer. Men den var faktiskt bra, lite komisk på vissa ställen men annars jättebra.

Nu ska vi laga lite middag och sedan så hoppas jag att vi kan lägga oss i sängen och mysa lite. Är på ett riktigt goshumör, men det är väl en självklarhet när man har en så söt man som jag.

Tack å hej, kanske hörs igen senare annars får ni ha en mysig söndagskväll.

21/3

Framtiden ser ljus ut.
Jag och Daniel har massa planer och det ser ut som att dem kommer att gå igenom.
Kan man ha det bättre än oss? no way!

 Babe? Hellyeah.


21/3

Daniel släppte nyss av mig så nu är jag hemma. Han skulle åka och hämta lite saker hos roffe tills i morgon då han börjar jobba i stockholm. Kul att han kommer vara borta mellan 5.00 - 19.00 så det blir inte mycket vi ses inte. Men jag är glad för han och jag vet att det kommer gå bra. Vi får helt enkelt ses när han kommer hem för sova tillsammans varje natt är något vi kommer göra iaf. Han är ju även ledig på fredag, lördag och söndag så då har vi ju massa tid att göra saker tillsammans.

Just nu ligger jag och tittar på the hills weekend break, great. Man blir helt fucking jävla stuck! Jag borde egentligen göra mig i ordning eftersom Daniel snart plockar upp mig igen och då ska vi ner på stan en snabbis. Sedan ser det ut som att det blir mys hela kvällen, nice.

Imorgon fyller lillasyrran 13 år helt sjukt hur fort åren har gått känns som att det var nyss hon fyllde 4 förfan. Men jaja.. Hon kommer iaf få grymma presenter.



20/3

Melissa horn, vad ska man säga? Grym tjej. Har lyssnat på henne sedan jag för första gången hörde låten; kvar i nått jag lämnat, blev helt fast redan då och det var mer än 1 och ½ år sedan. Man kan helt enkelt inte tröttna eftersom alla hennes låtar är helt otroliga.


19/3

Frasse är typ världens knasigaste hund. Han äter verkligen ALLT, lagade tacos nyss och ja han åt paprika, tomat, gurka osv.. Han äter även saker som granatäpple, banan, mango osv han är helt knäpp. Det finns verkligen ingenting som den hunden inte äter. Lotus är däremot raka motsattsen sjukt kräsen hund, han kan till exempel inte dricka vatten som har stått i 2 timmar utan då ligger han och skäller tills man byter. Det finns heller inte mycket den hunden äter eller jo självklart kött och sånt men inte grönsaker morot är det enda. Helt seriöst de mest charmerande hundarna. Dem är minabröder, love it!

Frasse.


Lotus.


19/3

Åkte hem direkt från jobbet idag och sedan dess har jag inte gjort ett piss. Har spenderat dagen framför datorn och tvn skönt? EH ja! Dock känner jag mig helt lam och det är ju mindre skönt.
Jag skulle städat rummet och rensat mina garderober som just nu ser mer ut som ett bombnedslag. Men tror ni jag har orkat det? Nej knappast för när jag väl satt mig vid datorn så är jag fast. Men jag lovar att jag ska ta tag i det nu om typ 10 min eller så. Vore så skönt att ha det gjort till Daniel kommer.

Jag vet inte vad kvällen bjuder på men det återstår att se. Ska iaf mysa med Daniel men vad vi hittar på har jag ingen aning om. 

Jag tror även att mina grannar har spunk på mig nu medtanke på hur högt musiken dunkar ur högtalarna. Men om dem störs får dem komma och säga till så jag vet att jag måste sänka.  

Nej nu ska jag ta tag i lite städning, tack å hej!


18/3

Åkte till Denise idag efter jobbet och vi slog på en film, Elin var också där. Det fick bli Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, sött jag vet.

Åkte hem runt 13.00 och när jag kom hem la jag mig direkt i ett skönt bubbelbad och nu ligger jag här med lillasyrrans dator i knät och ser på notting hill. 

Kul inlägg mm men visst.. Känner att jag inte har ett piss att skriva är på ett hemskt humör och värre kommer det antagligen att bli.. 

jag saknar min pojkvän jag behöver pussas och kramas.  

Visste ni förresten att det finns något som heter äpple och päron kropp? Sjukt fult iaf blä..


17/3

Fikade ju med Frida och Joanna igår och det blev lyckat, bjöds på massa skratt. Efter vi suttit ett bra tag på gränden så åkte vi till hälla för att umgås lite med Joanna eftersom hon började jobba 4. Madde hängde även på ditut. Alltså skrattkramperna i magen efter vi pratat om alla sjuka minnen vi har tillsammans. Efter vi suttit där ett bra tag så skjutsade Frida mig hem till Daniel och det blev mys hela kvällen.

Idag åkte jag till Denise direkt efter jobbet eller ja vi catcha upp på stan. Vi gick och käkade och sedan så kollade vi lite i affärer. Denise är ju lite one of a kind som sagt, hon började spenderade en massa pengar inne på akademi bokhandeln? Ja jag vet låter sjukt men hon skulle tydligen ha fina block och kalendrar. Men bland kan jag inte låta bli att undra vad hon får allt ifrån?
Efter vi snurrat runt lite på stan så gick vi hem till henne där vi kikade lite på hennes nya mobil och sen gjorde vi inget speciellt eller jo självklart så pratade vi eftersom våra munnar går i ett jämt.

Nu är jag med Daniel och det blir mys all night long!


16/3

Frida hämtar upp mig nu sen så ska vi ta oss ner på stan för att fika, joanna ska också med nu iaf. Hon har haft lite beslutsångest den damen idag. Men trevligt ska det bli iaf..

Take care now bye bye then!

15/3

Dagen har jag spenderat med joanna. Tog mig dit någon gång efter jobbet och sedan så har vi suttit och pratat. Tog även en tur ner på stan där vi åt lunch och pratade ännu mer. Jag tycker om dig tjejen very much much.

Nu ska jag mysa med Daniel resten av kvällen och det kommer bli great! Han är söt min man.

Imorgon så ska jag fika med Frida och Joanna så det kommer bli en bra dag. Drar till joanna efter jobbet och sedan plockar frida upp oss och då åker vi oss ner på stan. Jag ska även försöka shoppa lite, eftersom jag börjar få riktig shopping abstinens. Jag såg sjukt mycket fint idag men vi får se vad pengarna räcker till.

Hörs i morgon eller något tack å hej!

14/3

Ligger och tittar på wipe out med Daniel, det är ganska kul faktiskt. Skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja delta själv. Verkar hur kul som helst ju, skulle aldrig tacka nej.

Love this song, always have always will!

 


14/3

Imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka. Denna måndagen kommer dock bli lite speciell eftersom jag från och med imorgon ska ändra min livstil helt och hållet. Den här gången tänker jag inte vika mig, det har ju gått förut? så varför skulle det inte gå nu? Jag gör i stort sätt vad som helst för att nå mina mål i livet och denna sak är just en sån sak som jag skulle kunna offra det mesta för. Jag kan inte göra mer än att hoppas att jag om några månader har nått mitt mål och är lyckligare än någonsin. Just nu är det de enda som jag saknar i livet! 

Ni förstår säkert vad det är jag ska göra och ni andra som inte förstått får helt enkelt sitta och spåna för jag kommer inte skriva ut det här i bloggen.

Nu ska jag mysa med mitt nikotin (daniel) tack å hej.

14/3

Resten av kvällen igår blev lyckad, vi kollade på Big brother från 2006 och mös. Jag hoppas verkligen att big brother kommer tillbaka för det är sjukt underhållande..

Idag vet jag inte riktigt vad jag och Daniel ska hitta på vi har legat och kikat lite på tv och så fram till nu. Men något ska vi väl göra, gäller bara att ta sig i kragen.

Imorgon är det jobb igen som varje vecka, men det är bara att kämpa på som sagt. Man måste ju helt enkelt jobba så det är så livet kommer se ut många år till.

Jag har även funderat lite på framtiden och som det ser ut nu så utbildar jag mig till frisör, gäller bara att hitta en bra privat utbildning. Men ja som sagt jag har även varit inne på polisyrket, kanske blir det de? Jag vet faktiskt inte till 100 % än. Men sen kan jag känna poliser har ju rätt pissig lön och vem vill ha de? Men det visar sig nog med tiden vad jag väljer. Har ju gått rätt gymnasieutbildning för att bli polis, poliserna som var och pratade sa iaf
det..

Jag ticker micket micket om dig min vän, hjärta!


13/3

Alltså vad kan jag säga? Svenskafolket gör mig lika jävla besviken varje år. Melodifestivalen vilket jävla skämt. Salem alfakir var väl den som förtjänade att vinna som hade en bra låt. Anna liksom? sämsta låten, och allvaligt byt skor såg förjävligt ut med converse till den där klänningen, hon kunde väl åtminstone ha skippat strumpbyxorna?? 

Äsch jag vill inte ens skriva mer, jag och daniel satt och röstade på salem, slösade till och med pengar på mobilen FYFAAN frågor till svenska folket? HAR NI ÖRON? HAR NI ÖGON? ANVÄND DEM DÅ!!!!  

Ps. Peter Jöback är söt!


12/3

Jag och Daniel har myskväll ikväll, och den har börjat riktigt bra. Först drog vi och handlade och sedan så lagade vi mat blev tacos det är ju liksom våran fredags mat. Filli och hennes kompis Klara är också här så dem hjälpte till lite dem med. Nu ska tydligen Daniel överraska mig och han håller till i badrummet så undra vad det kan vara för överraskning ett bad kanske med levande ljus och mys? Man kan ju hoppas för det är precis vad jag behöver just nu.. Nej nu sitter han här och pussar upp min nacke och säger att jag ska följa med honom in i badrummet.

Ikväll ska vi se Titanic vilket kommer göra våran kärlekskväll spikad.


Bilden är snart 1år gammal, hjärta!

12/3

Finns det något bättre än internetshopping? Det är helt underbart att det finns tycker jag. Jag sitter och kikar på lite nytt nu och ska beställa lite senare idag. Blir nog massa fina blusar och söta underkläder för det är vad jag är inte på nu jag har nog en såkallad fetisch. Något mer jag är inne på nu, är självklart kavajer och djurmönstrat det är så snyggt. 

Men men nu ska jag och mina sjuka pojkvän åka och äta mat, för det tycker jag han är värd. Ikväll ska vi mysa vet dock inte helt vad vi hittar på men vi ligger ju iaf hemma eftersom han är sjuk. 

Tack å hej. 

 

11/3

Gjorde tidigare ett bildspel på allt nytt och vet inte hur man laddar upp det på blogg.se men laddade iaf upp det på min gamla blogg..

ssssigne.blogspot.com

Så om ni vill se så finns det iaf där..

Nu blire ett bad med min sjuka pojkvän som jag så duktigt pysslat om i flera dagar. Efter badet ska jag sätta på mig mina söta nya underkläder, love them! ( Bild finns som sagt på andra bloggen)

11/3

Memories


8/3

Jobb idag sedan tog jag bussen in till stan och gick till Denise. Där Denise, Natta och Elin satt och kikade lite topmodel. Efter ett tag drog jag och Denise ner på stan för att köpa mat men självklart tog vi en vända i lite affärer och självklart kom vi ut med påsar. För mig blev det en vit jätte söt blus, nya pilotbrillor och sedan en parfym från the bodyshop. Denise kom ut med en klänning och sen blev hon även pålurad ett special erbjudande som bestod av 2 linnen. Sedan så gick vi med johan när han skulle käka spicy och efter han ätit så köte jag och Denise med oss hem till henne. Sedan så såg jag, Denise, Natta och Elin på filmen "det blir aldrig som man tänkt sig". Ja och vad kan jag säga? den filmen är ju en gammal klassiker den är ju bara för bra. Vill man ha barn nu? EH JA! Men som sagt så går det inte i nuläget så det får bli om några år eller så.

Daniel plockade upp mig hos Denise när han slutade och då åkte vi hem och la oss i sängen och mös lite. Efter en timme eller så hämtade vi Filli hos en kompis och sedan åkte vi hem till mig för att hämta saker som jag måste ha med till jobbet imorgon. När vi kom hem till Daniel igen blev det middag och nu sitter vi vid en varsin dator och är så sjukt sociala mot varandra. Fast nu ska vi dock åka till affärn och sedan krypa ner under täcket och se hollywoodfruar och sedan sussa förmodligen.. Börjar ju som sagt 06.30 imorgon båda två!

7/3

Gårdagen i går var underbar, bästa dagen på länge. Vi tog tåget runt 11.00 och var framme i stockholm 53 minuter senare. Vi gick då självklart och gjorde bort det sega först och det var att ta sig till tajmahal för att köpa hår. Men sedan flöt det på kollade runt lite i affärerna först så jag hade en aning om vad dem hade att erbjuda. Vi gjorde ett besök på armerican apperal och urban outfitters också och vad kan jag säga, New york hade ju självklart 100 gånger bättre butiker men det fick helt enkelt duga men självklart blev jag besviken. Resten av dagen gick vi i massa affärer och handlade en massa. Brände sjukt mycket pengar, men det är väl därför man har pengar? för att dem ska brännas, haha. Vi tog tåget hem runt klockan 18.00 och när vi väl var hemma i vässan igen så tog vi först en tripp till Daniels pappa och var där en liten stund. Sedan åkte vi och köpte mat och åkte till Daniels mamma och såg klart filmen vi inte orkade se klart kvällen innan, trubbel i paradiset. Ganska rolig film faktiskt, tycker den var bra. Sedan så såg vi på the shinning eftersom jag inte sett hela den än, jag vet konstigt men det har som aldrig blivit av. Vi orkade dock inte se hela eftersom vi gått och blivit pensionärer som somnar klockan 24.00 varje kväll men man är slut efter en jobbarvecka. Nu ska vi se klart på den och mysa, idag blev det inget gustavsvik det får bli nästa helg istället för vi vill ha en riktig mysardag.

Bilder på kläderna jag inhandlade igår kommer senare under dagen

Jag har faktiskt inte koll på vad jag skrivit nu för är helt borta i huvudet, tankarna bara flödar iväg i massa annat men vem bryr sig..

6/3

Vaknade för en timme sen av terrornisse. Han har börjat med att väcka oss på mornarna. Han går på våra huvuden och sedan väljer han ut sitt offer som han sedan lägger sig på och kraffsar med tassen för att få kli och mys. Han är en terror ibland men vad kan jag säga jag älskar honom ändå. Han är verkligen en liten charmör den där katten och han fungerar med som en hund än en katt. När man kommer hem så går han till dörren och mjauar, pratar och ska hälsa. Sedan när man till exempel ska packa upp en matkasse eller en annan kasse så ska han alltid hoppa i och ligga i den. Sen ska han alltid vara med och bada, han gillar vatten till och med jag vet konstig katt men han vill alltid bada han gillart. Han har gjort mycket roligt men det behöver jag inte säga nu han kanske blir generad.

Nu är jag iaf klar för en tripp till huvudstaden, det ska bli så mysigt. Tåget går 11.00 så vi kommer hinna en massa eftersom de flesta affärer stänger klockan 18.00. Sedan ikväll när vi kommer hem så ska vi laga mat och bara mysa hela kvällen, we're the worlds greatest.


5/4

Haft en suverän dag och kväll med min man. Det började med att han kom till mig när han slutade jobba, vi åkte då hem till han och duschade osv eftersom jag inte hade gjort det än. Sedan tog vi en tripp ut till hälla för att bara kika litegrann. Men klart man måste köpa något så det fick bli en halsduk, eftersom jag fullständigt älskar halsdukar och sedan ett blått nagellack, fashion. Sedan handlade vi lite saker som fattades till middagen vi skulle laga, det blev tacos. Efter det har vi bara legat och myst och vi åkte även förbi joanna en snabbis för att hämta lite cash. Nu blir det film antingen snabba cash eller trubbel i paradiset, yeeeey!

I morgon beger vi oss till huvudstaden för en mysig dag i solsken, massa shopping ska det också bli. Dagen kommer bli helt fucking greaat likaså kvällen.


5/4

Har sovit i lite mer än en timme, finns det något bättre än att sova på dagen? knappast vaa.. Nu blir det iaf att hoppa in i duschen så att jag är klar när Daniel kommer, annars får man en väl en sur pojkvän och det hoppar jag gärna över.

Music music.. Dessa låtar får mig att tänka tillbaka på min tid med juicy löfberg.. Och det var fina tider, vi gjorde mycket galet under våra dagar. Rockbjörnen och sedan spypar, alltså helt galen kväll den kan jag tänka tillbaka på och inse hur sjuka vi kunde bli i varandras sällskap.. Kul att höra av dig igen vännen.



5/4

Jobbet gick bra idag och jag fick ett bra besked även idag, fast är inte 100 % säkert än så säger inget förrän jag vet att det är säkert.

Just nu sitter jag och dunkar en massa john mayer låtar och är trött. Kom nyss in från en långpromenad med the dogs, och om det var misigt. Nu blir det att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite för att sedan bli upplockad av Daniel då vi ska hitta på något.  Jag känner på mig att den här helgen kommer bli toppen, helt jävla fashion.

¨Taack å hej!




4/4

Kom hem till Daniel för en stund sen, vi myser och det ska vi göra hela dagen (ja det som är kvar av den) och hela kvällen.. MYS!

Bilder från min gymnasietid.


Josefin & Jag i 1.an.


Elin och jag i 1.an!


Tänka om dagen i 1.an.


Tänka om dagen i 2.an.


Maskerad at juicy's place i 2an.


Skoltoan i 2.an


Avslutningen i 2.an.


Avslutningskvällen at frida's place 2.an


Avslutningskvällen at frida's place 2an.

 

 


4/3

Satt nyss och kollade på videon från utklädnadshowen allt jag kan säga är att jag saknar det. Sista halvåret kan skolan bli så rolig som vi faktiskt hade? helt sjukt vilken termin.. Men som jag sa igår alltså förra våren var allvarligt den bästa tiden i mitt liv, allt bra hände då. Jag hoppas på en riktig reunion med BF3A snart, då alla faktiskt kommer eller iaf de flesta.. 

Allt jag kan säga är att jag vill göra om allt,  nu i efterhand när man tänker efter så var det ändå jävligt lätt när man gick i skolan. Det var i stort sätt bara att gå upp på morgonen ta sig till skolan och vara där tills man slutade? Jag önskar att jag hade tagit mer vara på den tiden men det kan man ju som inte göra något åt nu. Tänkte slänga upp lite bilder från min tid på rudbeck men kom på att jag inte ens sitter vid min dator utan lillasyrrans för min är ju hos Daniel så det får bli ikväll.. 

Men videon från utklädnadshowen kan jag iaf slänga upp nu eftersom den ligger ute på youtube. 


3/3

Myser med Daniel som alltid, love it. Köpte förresten en ny tröja idag, snygg är den. Nu blir det att snart ta ett bad för att sedan se på andra avenyn.

- Jag älskar dig Daniel, du är the man of my life -


3/3

Dagen började med jobb och jag är fortfarande sjukt förkyld. Men jag har bestämt mig för att klara veckan ut på jobbet. Avslutade nyss mitt långa telefonsamtal med Hanna, kändes skönt att få prata av sig allt.
Idag tänkte jag inte göra så mycket medtanke på att jag vill bli frisk, så blir bara att se film tills min man kommer för att pyssla om mig, undrar hur mitt liv skulle se ut utan honom? inte så bra antar jag!

Idag när jag satt på bussfittan på väg hem så lyssnade jag på a day to remember och OM vädret och låten väcker gamla minnen. För ett år sedan var jag i New york, och det betyder att det var mer än ett år sedan jag och daniel började inleda något. Tiden har gått så sjukt fort och jag kan ärligt från hjärtat säga att jag vill dela min framtid med honom, vi får hoppas att min önskan går i uppfyllelse. Det jag tänkte främst på när jag satt på bussen var hur jävla kul jag, daniel, denise och simon hade. Alltså jag kan sakna det, det kan jag verkligen göra. Vi 4 gjorde allt tillsammans och då menar jag verkligen allt.. Och jag tycker det är så tråkigt att det aldrig mer kommer kunna bli som då. Men man får hoppas på att denna vår blir lika bra som förra, för det var helt ärligt min bästa vår någonsin hade så otroligt kul.  

Saknar många människor, men är väl alltid så att vissa människor kommer och går.

2/3

Daniel håller på och fyller ett varmt och skönt bad som vi ska läggas oss i om en stund, mysigt. Jag kunde knappast vara lyckligare än vad jag är allt i mitt liv går som smort. Jag saknar verkligen ingenting jag har mer än man kan begära.

Jag har fortfarande inte släppt hundplanerna, det kan hända att jag hämtar hem en liten lurvig sak i augusti för det är då jag känner att jag har tiden som en valp faktiskt kräver. Men som sagt inget är bestämt det är som sagt ett stort beslut som man inte fattar över bara en dag. Jag vill kunna umgås med min hund vill inte lämna den för mycket hemma själv. Visserligen så har den ju både lotus och frasse som sällskap men iaf. Det återstår att se, men jag vet vad jag vill iaf.

Visste ni att fettma är farligare än rökning?

 

 


2/3

Mytomani ingår i en personlighetsstörning. Hahahaha!

2/3

Tisdag idag och jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och kroppen plus att jag är förkyld och har ingen apptit överhuvudtaget (vilket även kan ses som possitivt). Trots att jag inte känner mig helt kry så ska jag ändå pallra mig till jobbet imorgon iaf som det ser ut nu. Just nu ligger jag hemma hos Daniel och vi ska se på lite tv och så nu, vet dock inte om vi sover här eller hos mig idag. Har även kollat runt efter lite nya kläder och skor inför sommaren, hade tänkt beställa imorgon när jag tänkt ut lite sommaroutfits.

Efter jobbet idag så umgicks jag med lillasyrran vi såg film och hade det mysigt. Jag älskar att umgås med min familj finns det något bättre än att få umgås med människor man älskar? Knappast!

EN sista fråga är varför alla radiokanaler alltid är så efter med all musik? Alltså det dem spelar har man redan själv lyssnat sönder. Som till exempel med The xx jag och daniel lyssnade alltid på dem i höstas. Kan dem inte börja lite tidigare? The xx får mig dock att tänka på den lilla söta seaten, jag saknar den faktiskt haha..  

Signe & Daniel as good as it can be.


1/3

Min man är galen även denna kväll, dock så förstår jag honom. Idag har vi haft kul kollat en massa bilder så vi legat dubbelvikta båda två av skratt.. Allvarligt får man bli tjockare? Knappast.. Usch tjockis!

craponlycrap.blogg.se

1/3

Blev jobb idag sedan så kom mamma och hämtade mig och då blev det lite stress eftersom min frisör hade ringt hem till oss i dag och frågat om jag kunde komma idag istället för imorgon eftersom min frisör skulle vara hemma med sjukt barn imorgon och visst gick det. Så jag åkte hem snabbt sedan körde mamma mig dit där det skulle färgas och klippas. Just nu är jag blond blond dock inte sådär fult vithårig utan det är fortfarande slingat. Hon behövde inte ta mer än en halv cm av mitt hår heller för det var tydligen inte så slitet, tur att man har sin mirakel produkt!

Snart kommer Daniel hit också mormor har lagat mat till oss så vi tre ska sätta oss och äta middag eftersom det bara är vi hemma ikväll.

Har även framfört min plan för mamma som jag berättade för någon dag sen igår tror jag bestämt det var.. Planen är att jag kanske ska köpa en hund, ja jag vet jag har redan 2 men det är ju som familjens och jag vill ha min alldeles egna, som bara är min. Jag pratade med mamma och hon sa att jag skulle tänka mig för om det verkligen är vad jag vill, jag fick en chock att hon typ sa att det var okej trodde hon skulle säga nej direkt men nej inte då. Jag är inte 100 % än eftersom en hund kräver mycket jag vill fundera ett tag till eftersom det faktiskt är ett liv ingen sak. Sen även om jag bor i lägenhet om 1 år så känns det också fel eftersom hundar inte ska gå i trappor eftersom det förstör hundarnas höfter, vilket är allvarligt. Jag tycker inte att man köper hund då men det är min åsikt visst en liten sak går ju eftersom man då kan bära den upp och ner för trapporna men ja jag vet inte. Har redan valt ras med det avslöjar jag inte nu, och nej det är ingen chihuahua absolut inte.. Kollade runt lite på olika hundar igår och jag har hittat den jag vill ha men den är redan 8 veckor och jag kan ju inte köpa en hund direkt nu.. Det krävs mycket planering osv, eftersom det alltid kan komma svindyra veterinärs kostnader? men ja vi fårse hur jag gör.. jag vill verkligen men samtidigt så är jag inte 100 % säker än och då kan jag inte skaffa en.


RSS 2.0