1/3

Blev jobb idag sedan så kom mamma och hämtade mig och då blev det lite stress eftersom min frisör hade ringt hem till oss i dag och frågat om jag kunde komma idag istället för imorgon eftersom min frisör skulle vara hemma med sjukt barn imorgon och visst gick det. Så jag åkte hem snabbt sedan körde mamma mig dit där det skulle färgas och klippas. Just nu är jag blond blond dock inte sådär fult vithårig utan det är fortfarande slingat. Hon behövde inte ta mer än en halv cm av mitt hår heller för det var tydligen inte så slitet, tur att man har sin mirakel produkt!

Snart kommer Daniel hit också mormor har lagat mat till oss så vi tre ska sätta oss och äta middag eftersom det bara är vi hemma ikväll.

Har även framfört min plan för mamma som jag berättade för någon dag sen igår tror jag bestämt det var.. Planen är att jag kanske ska köpa en hund, ja jag vet jag har redan 2 men det är ju som familjens och jag vill ha min alldeles egna, som bara är min. Jag pratade med mamma och hon sa att jag skulle tänka mig för om det verkligen är vad jag vill, jag fick en chock att hon typ sa att det var okej trodde hon skulle säga nej direkt men nej inte då. Jag är inte 100 % än eftersom en hund kräver mycket jag vill fundera ett tag till eftersom det faktiskt är ett liv ingen sak. Sen även om jag bor i lägenhet om 1 år så känns det också fel eftersom hundar inte ska gå i trappor eftersom det förstör hundarnas höfter, vilket är allvarligt. Jag tycker inte att man köper hund då men det är min åsikt visst en liten sak går ju eftersom man då kan bära den upp och ner för trapporna men ja jag vet inte. Har redan valt ras med det avslöjar jag inte nu, och nej det är ingen chihuahua absolut inte.. Kollade runt lite på olika hundar igår och jag har hittat den jag vill ha men den är redan 8 veckor och jag kan ju inte köpa en hund direkt nu.. Det krävs mycket planering osv, eftersom det alltid kan komma svindyra veterinärs kostnader? men ja vi fårse hur jag gör.. jag vill verkligen men samtidigt så är jag inte 100 % säker än och då kan jag inte skaffa en.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0