30/12

Idag blev det som igår en tur till eskilstuna för shopping med min kära pojkvän. Blev lite grann men jag känner mig inte riktigt nöjd. Är trött på att ingen affär har något jag vill ha. Det jag köpt dessa 2 dagar är iaf;

  • Ny vinterjacka
  • 3 par skor
  • väst
  • klocka
  • smink
  • tröja
  • klänning
  • tights
  • smycken

Fick även en röd jetset klocka av Daniel i julklapp och jag är överlycklig, tack älskling.

Bilder på allt kommer när jag har tid och ork. tack å hej!


29/11

sitter i bilen på väg till eskilstuna med daniel nu, ska shoppas.. Vi sitter just nu och lyssnar på melissa horn ft lars winnerbäck på högsta volym:). För övrigt är jag glad att vara hemma hos min älskling, trots att de alltid känns surt att lämna släkten eftersom dem bor en bra bit iväg..Men nu känner jag att jag ska umgås lite med daniel så han inte somnar vid ratten.

28/12

Åkte precis igenom sala och betyder att jag snart får kliva ur bilen och äntligen är hemma. Då blir de att ta en dusch, och sedan åka hem till daniel för massa mys! Sitter just nu och lyssnar på en riktig signe och daniel låt, howie day - she says jag kan knappt bärga mig att äntligen få somna i dina armar, vakna i dina armar igen.. Jag har saknat min prins för mycket. Minns ett sms speciellt som jag fick av min prins, de var kvällen innan julafton han satt då och spelade bingolotto med sin familj på uppesittarkvällen, han skrev då, att han skulle vinna 1 miljon och åka till mig i umeå så vi kunde vara tillsammans.. I love you babe!

28/12

sitter i bilen på väg hem från umeå och om de snöar!! Har nog aldrig sett så mycket snö som igår och idag, hur mycket som helst. Skulle snöa 40 cm till i umeå idag så dem kommer ju snart bli insnöade medtanke på hur mycket snö de redan är.. Inte långt kvar heller tills jag ska kasta mig i daniels armar, längtar kan jag ju säga.. Ikväll då smäller de älskling! <3

27/12

Nu har lördagen gått över till söndag för ca en halv timme sen,
 och jag håller på att somna så blir att krypa ner under täcket och sova.
Godnatt! 



26/12

Dagens inköp: Dessa + örhängen och plånbok.


26/12

Dagen har spenderats med shopping här i Umeå.. Dock blev det inte så mycket shopping för min del, hittade inte det jag var ute efter, inget som föll mig direkt i smaken. Men det fick bli 2 tröjor, plånbok, örhängen och en perfekt julklapp till Daniel, jag är mer än nöjd!

Men på tisdag bär det av till antingen stockholm eller eskilstuna med världens bästa pojkvän som jag saknar så mycket. Jag längtar kan jag ju säga! Men i övermorgon är jag hemma älskling!!

Bild på mina inköp kommer upp i morgon eller senare idag för nu orkar jag inte.. Har fullt upp med att söka efter en jacka..

25/12

Jag saknar min pojkvän väldigt mycket, och nisse också för den delen..
Skulle vilja ha mys nu!

Imorgon ska vi iaf göra stan här i Umeå, ska shoppa så in helvete,
 så jag stillar mina shoppingbehov ett tag framöver..

JAG LÄNGTAAAR KAN JAG JU SÄGA, GAH!




25/12

Så var denna jul över..

Det blev en lyckad jul precis som jag hade trott, efter julmaten så öppnade vi julklapparna.. Det tog ca 3 timmar och jag förstår inte hur det alltid kan ta en sån tid.. Men det är nästan lite mysigt det också iaf enda tills föräldrarna börjar bli stressade för att tiden rinner iväg och dem vill hinna med lite till innan det är dags att sova. Julklapps utdelningen var iaf slut vid 24.00 och då gick Karin och Kajsa och la sig medtanke på att Karin skulle upp och jobba tidigt i morse, Kajsa var väl bara trött antar jag. Vi andra satt då uppe lite till och pratade, drack och hade det allmänt trevligt.

Jag är även mycket nöjd med mina julklappar också må jag säga, riktigt nöjd. Jag tror jag fick med allt på bilden nedanför men är inte riktigt säker. 'Tack familjen och släkten!

Nu ska jag ringa Daniel och prata lite, hörs sen!


En i <3 nyc tjocktröja samt en likadan t-shirt. Sedan en gama plattång, 3 presentkort på monki 300x3, hårprodukt för topparna, sen ett dust it pulver, en pippi tröja, stickade strumpor, parfym från Victorias secret, en till t-shirt(heidi klum), landet för länge sedan film, en sockerkaka form,  1000 kr, spikmatta, hårmassage grej. Jag är mer än nöjd!!

24/12

Kalle är slut och nu väntar vi bara på att Anna och Erik ska komma hem från jobbet vilket dem gör klockan 17.00 och då blir det julbord. Jag är faktiskt hungrig denna jul brukar jag inte vara men det vänder väl säkert när man ser all mat det brukar bli så. Jag är inte heller något fan av julmat brukar mest bli köttbullar, prinskorv och potatis i år får jag även potatisgratäng så det är jag väl glad för.

Efter vi ätit julbord så blir det iaf julklappsöppning, det ska bli spännande eftersom jag inte önskat mig något speciellt i år. Känner att jag har det jag behöver, så jag vet inte vad som kommer finnas i mina paket, med det återstår väl att se. Nu ska jag ner och fortsätta umgås, hörs senare!


24/11

God jul till alla mina nära och kära!



24/12

Idag är det äntligen julafton, bordet är dukat, paketen ligger under granen, och mamma och sven håller på att förbereder i köket. Jag tror själv att den här julen kommer bli kanon, jag har det på känn. Jag menar det är sjukt mycket snö, man är med släkten och jag får fira jul i Umeå där jag faktiskt får mest julkänsla, medtanke på att vi nästan har firat här varje år förutom några.

Jag och Kajsa sitter och ser på holiday in handcuffs den går på nian, sedan blir det att ta en dusch och göra sig lite julfin. Det enda dåliga med denna jul är att jag inte har Daniel här, jag hade behövt dig älskling. Jag älskar dig och det vet du!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, hörs senare!

På väg till Umeå, dock tagen innifrån bilen så därför bilden är så dålig..


23/12

Denna dag har det inte gjorts mycket, den har mest spenderats framför tvn. Men det är inte helt fel det heller om man säger så. Nu är klockan 23.05 och jag tänkte gå och lägga mig, tro det eller ej men det är sant. Jag ser mycket fram emot morgondagen eftersom julafton helt klart är den bästa dagen på hela året, finns knappast något som slår en vit och svensk julafton.

Én sak som är minus är iaf att jag saknar min älskade Daniel men det är väl bara att acceptera läget. Vi pratar ju med varandra i stort sätt hela dagarna så det får väl duga tills vi ses på måndag. Jag har dock ingen aning om vad jag ska köpa till honom i julklapp eftersom jag tänkte göra det här. Vi har bestämt att vi ska ge varandra julklapparna när jag kommer hem och ha våran egna lilla julafton i efterhand, men visst fungerar det också! Nyår kan det hända att vi spenderar i stockholm men inte helt bestämt än vi ska göra det vi känner för sen får vi se om det blir bara han och jag på ett fint hotell eller om det blir fest med våra nära och kära.


Nej nu ropar sängen, hörs i morgon!


23|12

Dan före dan känns otroligt bra att det är jul i morgon. Jag fullkomligt älskar julen, och känns bra att vara här i Umeå. Massa snö och kyla men det är väl så julen ska se ut? Idag har vi sett Sunes jul och snart ska Kajsa visa sin dvd från dansuppvisningen, eftersom alla tjejer i min släkt är dansare.
Bilfärden igår var allt annat än rolig, jag och Kajsa kolla film och sedan sov jag typ mer än halva resan. Jag hatar att åka bil långt speciellt när man ska åka långt.
Förlåt men jag kan inte låta bli att vara irriterad, jag förstår inte och jag har aldrig förstått? Vad är det som är så speciellt? Nej jag förstår inte.. Men en sak vet jag och det är att i feel pity for you.
Nu ska jag se film och sedan fixa det sista inför julen jag är hyper nu.

22/12

Bara 2 dagar kvar till julafton och om en timme drar jag till Umeå. Inatt sov jag hos daniel, vi har nu sagt hejdå han släppte nyss av mig och ja det känns ju. Vi som träffas varje dag annars och nu inte ses på hela 6 dagar ja det kommer märkas om man säger så. Vi sitter ju som ihop är vana att göra allt tillsammans men det är väl bara att göra det bästa av situationen inte direkt så att jag inte kommer ha trevligt med släkten. Nisse har jag pussat så mycket på inatt så det räcker i 6 dagar framåt han tycker nog att jag är en dryg jävel just nu som jag har jagat och hållt fast honom. Men han kommer förstå nu när jag är borta, haha.

Nu ska jag packa ner det sista och jag har som alltid annars den största väskan, men jag gillart! Jag och Daniel lämnade även lite julklappar till varandras familjer igår. Nu har jag bråttom ska hinna med att duscha också.

19/11

Ikväll blev det mys hemma hos Emilie, med Emilie och Daniel. Vi satt ute på balkongen och drack te och bara umgicks vilket var mycket mysigt.

Nu blir det att krypa ner under täcket och se på criminal minds med daniel och sedan sova. Har fått ont i halsen igen så det är inget vidare vill ju inte ligga sjuk på självaste julafton för nu är det inte många dagar kvar. På tisdag bär det av mot Umeå där julen ska tillbringas. Frågan är hur jag och Daniel ska klara oss utan varandra i hela 6 dagar vi är ju som sagt med varandra 24/7, usch vill inte ens tänka tanken.

Jag älskar dig Daniel!

19/12

Min blogg har dött ut jag vet, men jag ska försöka bättra mig nu. Veckan har inte sett så speciell ut, i måndags var jag och Daniel i tuna park och handlade lite kläder, och efter det åkte vi tillbaka till vässan för att kolla om det fanns något här som eskiltuna inte hade och visst gjorde de väl det så det blev några fler kassar då. (Bilder på inköpen kommer när jag lyckas hitta min kamera)

Resten av veckan har jag spenderat med Daniel och vi har gjort lite olika saker som stan, sett massa criminal minds sedan även sett nya wallander filmen.

Igår var jag även med när Daniel köpte ny jacka, en svart fjällis. Jag gillar'n han passar bra i den.. Jag däremot vill också införskaffa mig en ny vinterjacka för är trött på goose har haft 3 olika nu och jag spyr på dem. Men vi får se hur ekonomin ser ut efter mellandagsrean då kanske jag tar och köper mig en liten jacka!

Nu ska jag, Daniel och Filli bege oss ner mot stan om en liten stund.. Sedan åker jag och Daniel hem och gör det vi är bäst på ja juste, MYSA!

Imorgon flyttar ju även syrran hem från New york och det ska bli så kul att få träffa henne hon flyger hem idag så vi ses i morgon kväll, cant wait to see her pretty face!!


16/12


16/11

Sälen var som sagt grymt och jag längtar tillbaka trots att det är sjukt mycket snö här hemma också. Men allt är som så mycket skönare och mysigare när man är någon annan stans. Ska försöka beskriva resan så gått jag kan dag för dag dock i kortare drag. 

Torsdag; Vi lämnade västerås runt klockan 10.30, vi åkte då ut till Sanna eftersom Filli och Jossan skulle åka med dem. Under nästan hela bilfräden till sälen så satt jag och Daniel och roade oss med att kolla på criminal minds, vilket är vårat nya favorit program. När vi kom fram till stugan så var det dags att packa upp kläder och sånt. Sedan så var det dags för pulkarace så då gick jag, Daniel, Filli, Sanna, Crille, Gustav, Thomas, Anders, Ove, Jossan, Erik, Anna, Bubba och Cesar till en backe och åkte lite. Jag och Daniel åkte dock inte jag vet inte varför det blev bara inte av men det var kul att bara kolla, haha! När vi kom tillbaka åt vi middag och sedan så gick jag och Daniel in i den andra stugan och kollade på mammas pojkar och paradise hotel. Sedan efter en stund så gick vi och la oss och kollade lite mer criminal minds tills vi slocknade.

Fredag: Drog till backen, köpte liftkort och hyrde skidor, sedan var det dags att ta sig upp i backën. Det var dock bara en backe öppen i hundfjället men vi nöjde oss med det och åkte. Jag kan ju erkänna att mina skills från yngre dar inte var kvar. Under första åket så åkte jag och Filli in i varandra självklart skulle vi även fastna i varandra men ingen skada sig iaf. Ramlade även en gång till  och det var när jag och Daniel skulle åka ankarlift och jag gjorde en rejäl vurpa lite smått pinsamt sådär när liftvakten kom upp och skulle hämta mig för att jag inte vågade åka ner, tänk om jag skulle krocka med någon som var på väg att åka upp i liften så att säga? haha! Daniel försökte peppa mig att åka den liften igen, men nej det gjorde jag inte så vi tog oss till sittliften igen. Den kändes säker trots att jag inte är ett fan av höga höjder. När jag och Daniel åkt ett tag så åkte vi med hans mamma till stadium outlet och kollade lite, vi hittade dock inget. Så då bar det av till stugan igen.. Vi la oss i sängen ett tag och vilade sedan var det dags för middag. Sedan dorg jag, Daniel, Erik, Anna och Ove till bypuben eller vad man ska kalla det. Vi satt där och drack några öl och cider och bara pratade och umgicks, riktigt trevligt faktiskt. Sedan bar det av hem och vi kolla på slutet av idol och ERIK VANN? nej helt fel enligt mig.. Kalle var bättre men svenska folket förvånar mig alltid lika mycket varje gång oavsett vad det är för tävling. Sedan blev det att sussa.

Lördag: Drog till tandådalen och åkte denna dag för där var det fler backar öppna. Trots att jag bara våga mig på en backe för alla andra var på tok för branta för mig, haha! Daniel försökte att övertala mig och sa att jag skulle klara det men jag kände att jag hade behövt lite mer träning för att våga mig på en svart backe. När vi åkt klart denna dag så lämnade vi tillbaka alla skidor och sånt sedan åkte vi tillbaka till stugan. Jag och Daniel la oss då och mös till lite criminal minds och sedan var det dags att äta och sedan började vi göra oss i ordning för HC och björn rosenström. När vi gjort oss i ordning så satt vi och drack lite och umgicks med dem andra sedan så körde Sanna iväg oss till HC och där var det drag må ni tro. Inte för att jag är ett speciellt stort fan till björn rosenström direkt men han passar ju som in när man är i sälen.. Både jag och Daniel fick lite för mycket dricka i oss denna kväll och brände på tok för mycket pengar som man alltid kan ha ågren över dagen efter.. Men spela roll kul hade vi iaf, vi drog runt halv 2 för då hade vi inte ork att vara kvar längre, Daniels mamma hämtade oss och när vi kom hem slumra vi direkt eller ja nästan. Jag och Daniel insåg även en sak denna kväll och det var att vi faktiskt kan gå ut själva vi hade sjukt kul och det är något vi kommer göra om.

Söndag: När vi vakna var det dags att packa och städa, sedan en lång biltur hem till västerås igen. Både jag och Daniel var sjukt bakis så det var inte så kul att åka bil, när vi kom hem så åkte vi och köpte mat och mös!

(Bilder kommer i nästa inlägg)

14/11

Åker till tuna park med min söta pojkvän nu, och shopping ska det bli!!


13/12

Kom nyss hem från sälen efter en riktigt trevlig och mysig resa. Nu är jag helt slut och jag har lärt mig en sak under denna dag och det är att man aldrig ska åka bil när man är bakis, usch vad jag har mått illa idag. Nu ska jag och Daniel åka och köpa mat sen åka hem och lägga oss igen, ikväll blir det paradise hotel sedan massa filmer. Tack å hej.

(Bilder och sammanfattning ifrån sälen kommer senare)

9/12

Kom nyss in från en ganska ruggig promenad med the dogs, vädret är inte på topp direkt. Helt jävla blött och lerigt överallt. Just nu skulle jag bara vilja ha riktigt kallt med massor av snö så det verkligen knarrar sådär fint under skorna. Om detta väder ska fortsätta så kan vi ju lika gärna skippa vintern för det är ändå helt värdelöst känns som en ovanligt lång höst.

I morgon så åker jag med daniels familj + några till, till sälen så då kommer man iaf få uppleva snön. Jag tycker det ska bli sjukt mysigt för har inte åkt skidor på ett tag, åkte alltid när jag var yngre men nu har jag inte följt med på några år. Så det ska bli kul och se om jag har mina skills från yngre dar kvar. Frågan är om man ska välja skidor eller bräda? Förr brukade jag värva mellan  bräda och skidor men är lite osäker nu så blir nog skidor för det är lättast.. hm?

Nu blir det duschen sedan kommer Daniel och plockar upp mig efter jobbet och då blir det att åka och handla lite saker inför i morgon. Vi ska förbi systemet, hälla, stan sedan hem och packa.. fy massor att göra så nå mer blogg blir det nog inte idag, får se vad tiden räcker till som sagt.

Snart är det jul, love it!


9/12

Mina nya tillskott till garderoberna, love it!

 


9/12

Blev inget inlägg igår men beror på att jag städade rummet, fixade i garderoben osv.. Nu har jag fått in de senaste tillskotten till garderoben iaf fick lov att lägga undan lite sommarkläder som man inte kommer använda på ett bra tag. Jag förstår inte hur det är möjligt att garderoben är full igen för rensade den nyss men är väl dags att göra det igen för jag blir galen över att det är så trångt.

Backstreet boys i fredags var grymt, alltså jag kan som inte förstå att jag äntligen sett dem. Det var en dröm när man var liten och nu har man gjort det 11 år försent eller vad det nu blir. Det var jätte bra iaf och jag tycker dem är sjukt bra live de söta små pojkarna. Det kändes iaf riktigt mysigt speciellt att jag var där med kusinen också medtanke på hur mycket vi älskade bsb när vi var små. Nej backstreet is back eller vad säger du Karin?! Hade förresten tänkt lägga upp en video men jag skippar nog det medtanke på våran sång och skrik i bakrunden skulle typ göra bort mig för all framtid, haha!

Lördag: Tog ett tidigt tåg hem från stockholm var hemma runt 10.00 och då blev det mys med världens bästa pojkvän, och sedan på eftermiddagen/kvällen så gick vi på kajsas dansuppvisning då hanna även följde med och om vi hade kul. Det är alltid kul att sitta och titta på sånt där speciellt när mini barnen kommer in dem är ju bara för söta dem lullar liksom omkring i sin egna lilla värld. Nej jag blev kär i en liten kines unge haha för söt!!



Bsb is back!

8/12

Inte hänt mycket på denna blogg i helgen inte men jag slänger upp ett inlägg i morgon för nu är jag alldeles för trött för att skriva ett långt inlägg om denna underbara helg.. Så i morgon trots att jag har sjukt mycket att göra men ska se till att hinna..

tataaa..


4/12

Snart bär det av till huvudstaden för konsert ikväll, känns ganska sjukt när jag tänker hur länge sen det var vi boka? och att det redan har gått typ ett halvår. Tiden går ju bara för fort men inte mig emot, snart är det jul iaf.

Konserten vi ska på är iaf Backstreet boys och det kommer kännas både konstigt och sjukt att man ska få se sina unga dagars idoler, haha.. det som ändå var ens dröm när man var ett litet barn men som aldrig blev av. Och vem är bättre än Karin att se det med? var ju vi som levde för backstreet boys förr, vi var helt galna i dom säg något klädplagg eller planch vi inte hade på dem? haha.. underbart..

Kommer dock sakna min kära pojkvän medtanke på att vi inte sovit utan varandra sen studenten, men det är väl bara att bita ihop tills vi ses i morgon bitti igen och ska på Kajsas dansföreställning dit även Hanna följer med
istället för Karin, kommer bli kul:).


Hittade gamla bilder som Karin gjorde flr ca 6 år sedan, love it!:D


2/12

Något som kan störa mig något så otroligt är människor som beter sig konstigt, människor som ena dagen säger en sak och dagen efter säger en helt annan.  Människor som ser sig själva som bäst, vackrast och smartast, som tror att dem är så mogna men i själva verket beter sig mer omoget än den personen dem klagar på. Det finns alltid någon som kan ta din plats, ALLTID oavsett om det är en människa, djur eller en hobby så är det alltid någon som kan ta din plats. En person som förut varit din bästa vän kan snabbt bli din värsta ovän bara för att man inte har samma prioriteringar i livet. Allt handlar om att man måste kunna acceptera varandra och varandras prioriteringar oavsett om det är en vän, en partner, en familjemedlem, en släkting det kan vara i stort sätt vem som helst. Jag kan inte säga att jag är samma person som för ett halvår sen jag har nya prioriteringar i mitt liv, nya människor som jag älskar och måste spendera tid med. Jag kan inte heller vara på 100 ställen samtidigt och det förstår jag inte att det kan vara så svårt att ha förståelse för. Man ska heller inte klanka ner på någon för att man ska må bättre själv , man kan inte leva så det går bara inte för tillslut så står man där helt själv utan någon vid ens sida.

En händelse som hände mig för inte så länge sen var när en person som tidigare varit min vän, skrev ett sms till mig där det stod att jag borde växa upp. Jag förstod inte då vad hon mena medtanke på att vi inte pratat på länge. Jag ifrågasatte henne då varför och hon kommer med det gamla vanliga som man använde när man var liten och konflikträdd, det vet du redan? Jag fick iaf inget svar från den här personen om varför hon ansåg att jag skulle växa upp? och jag söker inte heller direkt något svar för jag bryr mig inte om sådant folk som först säger en sak som dem sedan inte kan stå för och som dem inte heller har några grunder för. Jag kan helt ärligt säga att jag har växt upp jag ränner inte ute på krogen varje helg och ligger med första bästa kille. Den tiden har jag redan haft och det är absolut inget jag är stolt över. Det är något som jag forfarande kan ångra och gräma mig över. Det kommer ni människor också göra när ni väl hittar någon som ni har så mycket gemensamt med, någon person som ni älskar över allt annat, någon som verkligen blir eran andra halva, eran bästa vän och pojkvän. För jag kan ärligt säga att jag ALDRIG känt en såhär stark samhörighet med någon som jag gör med just Daniel. Det är därför jag kan bli så förbannad när folk som inte känner oss, som inte vet hur vi är med varandra sitter och säger att jag borde inse att han kommer gå bakom min rygg, att han kommer svika mig, att han är ett svin mot tjejer? Ska en människa alltid straffas för var den gjort i sitt tidigare unga liv? ska en person aldrig få en till chans? Hur många som är föräldrar idag tror ni inte har varit otrogna i deras unga dagar? Dem har ju förändrats? vad är det som säger att en 20 åring inte kan förändras? Är man kär på riktigt så är man inte otrogen.. Sedan kan jag självklart förstå personen som råkat ut för att ens partner varit otrogen att den aldrig kan glömma. Men många väljer att förlåta men självklart så glömmar man det aldrig.  Jag har själv varit den tjejen som killen gick bakom ryggen på och det var i mitt förra förhållande, jag fick då stå ut med det mesta. Jag vet hur man känner sig, fullkomligt värdelös, äcklig och ful. Men man kommer över det med tiden man lär sig lita på folk igen och jag hade tur att jag smälte det så fort som jag gjorde. Samma dag som jag fick veta allt han gjort mot mig så försvann han ur mitt liv, inte en enda tår sippra ner för min kind den dagen och har inte gjort det heller. För jag anser att den personen som får dig att vilja och börja gråta inte är värd dina tårar.

Jag är nöjd med mitt liv idag, folk kan säga vad dem vill jag vet hur killar som är otrogna beter sig för jag har befunnit mig där själv, och upplevt det. Så människor kan sluta låtsas att dem tycker synd om mig för det behöver dem verkligen inte göra. Jag hatar när folk säger att jag inte verkar förstå och att jag blir förd bakom ljuset? Snälla vad vet ni om det? känner ni mig? känner ni den Daniel jag och mina vänner känner? Jag vet vart jag har Daniel till 100 % vi älskar varandra och varandras familjer. Vi har pratat mycket om just allt det här och varken han eller jag har någonsin känt en sån här samhörighet med någon annan som vi har med varandra. Om jag och Daniel mot all förmodan skulle välja att gå skiljda vägar i framtiden så är det inte bara han jag skulle sakna utan även hans familj och vänner. Men något jag bestämt med mig själv är om jag och Daniel skiljs åt så bryter jag med hans vänner och familj inte på ett oförskämt sätt men jag vet att dem skulle förstå. För jag vet att det är vad han vill medtanke på all skit som varit på senaste tiden. Sedan kommer det ju vara en tjej som tar min plats, varför ska jag suga mig kvar? och umgås med hans familj och vänner? jag mår ju bara själv sämre av det.. Det är iaf vad jag hade velat att han skulle göra, skulle inte vilja se han umgås med min familj eller mina vänner.. Men nu låter det som att det är vad jag planerat, alltså att vi ska gå skilja vägar men absolut inte. It ain't gonna happend



Läste tidigare ett inlägg på en blogg där det blev ett bråk för ca en månad sen och jag kan inte sluta förundras över att vissa människor är så dumma, alltså förd bakom ljuset? det är ni som för eran vän bakom ljuset som ni sitter och skriver? Ni lever på en helt annan nivå där ute i buschen ni beter er och tänker som om ni var 15 år. Sådär sitter småtjejer och tänker,  "han kalla mig fetto åh då måste han vara kär i mig?" Det ni gör är att ni förvandlar allt elakt han säger till något bra.. Jag blir bara så förvånad över att folk kan vara så blinda? Hälften av er säger även att han har behandlat personen som ni försvarar som skit kan ni inte bestämma er, hur ska ni ha det? om man behandlar någon som skit är man då kär? nej knappast.. då är man kär i kärleken och nej nu vet jag inte vad jag ska säga mer än att ni har så sjukt fel och det borde väl ändå jag veta eftersom att det är jag som är tillsammans med Daniel och har fått höra så mycket saker om hur folk kan vara och bete sig jag blev alldeles mörkrädd. Visst så finns det sjävklart alltid 2 versioner av en historia men jag tror på Daniel för det är han som är min pojkvän och han är inte heller den enda som berättat detta för mig. Jag har även jag varit som Daniel allt handlar om skådespeleri och att kunna hålla en fasad. Jag tycker inte illa om er tycker bara att allt detta är tagiskt varför vilja förstöra mellan 2 kära människor? acceptera det bara?  TACK Å HEJ :)


2/12

Vissa människor är ju bara FÖR pinsamma? jag vet inte vad jag ska säga.. men du kan som sagt inte gjort mycket i livet..

Dagen har spenderats med Daniel, vi vakna runt 14.00 och då blev det film och sedan lyssna vi lite på julsånger. När Filli kom hem från skolan hoppa vi in i duschen och sedan åkte vi 3 ner på stan, det blev sedan även en liten tripp till hälla. Jag tänkte ju köpa julklappar men jag vet som inte vad jag ska köpa än men lite ideér har jag ju trots allt. Det enda jag inhandlade idag var ett solpuder, jag är så otroligt trött på alla klädaffärer för det finns absolut INGET som jag vill ha, som jag behöver som stillar mitt shoppingbegär lite.

NU håller jag på och färgar ljusa slingo i fillis hår och det kommer blev sjukt snyggt iaf vad jag tror. Hon kommer väl döda mig om det blir fult haha.. hjälp!
 


Rhodos 09, best trip ever.

 


1/12

Dagen har spenderats med att jag och Daniel har hjälp emilie att flytta från den gamla lägenheten till den nya, och det tog sisådär hela dagen och hela kvällen. Nu är jag helt slut efter alla dessa jävla flyttkartonger som jag burit på. Lägenheten är iaf fin och ligger i stan så det är ju varken fel på lägenheten eller läget. Kan även säga att jag längtar tills jag och daniel flyttar hemifrån så vi får inreda vårat egna lilla place.

Idag trodde Emilie även att hon var någon slags superwoman. Det var nämnligen så att hon var väldigt irriterad när de sista kartongerna skulle ner och det var hon för att hissen hela tiden skulle slås igen, helt plötsligt sätter hon upp armen och trycker upp hissen och hennes ansiktsutryck, haha alltså jag börjar skratta bara jag tänker på de. Hon tog verkligen i från tårna och sedan när hissdörren var uppskjuten så såg hon helt fascinerad ut över sin insatts, hon trodde nog att hon hade lyckats trycka upp en hissdör, som egentligen automatiskt åker upp när något korsar dess väg.

Ikväll har jag och Hanna även pratat i telefon i minst 1 timme. Vi ägnade samtalet till att kolla på bloggar, bilddagböcker osv och OM vi skratta.. Daniel var även med på ett hörn och han gjorde den ena kväljningen efter den andra.. Jag mår nu illa och känner medkänsla för dessa människor som jag och Hanna konstaterat att det faktiskt är grymt synd om. BLÄ! Tack för ett mycket glatt och trevligt samtal.

En signe och en emilie.


1/12

Nu klockan 24.40 och jag och Daniel ska strax dra på en skräckis på datorn, yeeey!
Tur att jag har daniels hand att sätta framför ögonen när det blir to much.


30/11

Blev ett litet impulsköp idag inget jag direkt behöver, men en ny mobil blev det iaf. Finns det något roligare än att inviga en ny mobil? Och om jag blir trött på denna så har jag ju några andra jag kan skifta med.
La nyss märke till att mina 6 senaste mobiler har varit rosa, tål att tänkas på till nästa köp då det definitivt får bli en annan färg. Kan inte förstå att jag haft 6 mobiler på 2 år, galet.
Mobiles is my passion.

Nya.
 

Förra x2

För förra.


Slit mobilen x2


RSS 2.0