29/4

Började klockan 6.45 idag och slutade 10.45, ganska skönt. Mamma plockade upp mig efter jobbet och då åkte vi till gymmet. Så himla bra allt går nu, om jag fortsätter såhär (vilket jag ska) så är mitt mål inte långt borta.

Snart kommer Daniel hem från jobbet också, mys. Natten tillbringar vi hemma hos Daniels pappa, mysigt. Spela fifa? Eh ja!

Imorgon blire shopping, yey.. cant wait!!

Har inget mer att skriva, eller jo man får ju inte glömma.. tragiska sorgliga människa. Du är hemsk.


28/4

Bodypumpen gick hur bra som helst, är helt slut i hela kroppen. Imorgon blir det gym.
LOVE IT!

Nu ska jag och Daniel se på anna anka söker assistent, gah!


28/4

Jobbade 7.30-16.00 idag så blev en dubbelt så lång dag mot vad jag brukar jobba, men skönt att få vara ledig på fredag iaf. Då blir det att åka och shoppa med min man. Hoppas vi kan hitta något för det var ett tag sen vi åkte iväg och hade en riktig shoppingdag eller ja några veckor sen iaf. Ort är inte bestämt än men det återstår att se vad vi väljer. Men blir inte så långt bort eftersom jag ska hinna träna också på eftermiddagen. Är ju även valborg på fredag och då blir det grill och sup at daniels place med våra närmaste.

Nu är det dags att dra på sig träningsoutfiten för att bege sig mot ett bodypump pass.

Sedan resten av kvällen blir det såklart mys med mannen.

Ha de fett!

26/4

Har varken tid eller lust att blogga därför så blir det inte många inlägg. Men jag ska försöka blogga så ofta jag hinner.

Helgen har varit toppen och den bestod endast av en massa mys med min fina pojkvän. I lördags firade vi även 1år och jag kan inte förstå att tiden har gått så fort? Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Dagen och kvällen blev iaf helt suverän, vi mös och lagade mat. Inget onyttigt för mig men det gick bra iaf.

Och vad ska jag säga? Träningen går så jävla bra tränar varje dag. Har redan tappat en massa kg på vågen. Jag kan även säga att jag fullkomligt älskar mitt nya gym, trivs som fisken i vattnet. En personlig tränare är inte heller helt fel, tack för det. DET GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR BRA NU!!!!!

 http://www.hasslohuset.se/.

Nu blir det att laga min jätte roliga mat, tack å hej.


18/4

Helgen har varit toppen, har blivit en massa mys med Daniel. Träna har jag även gjort denna helg. Byte av gym har också skett. Mer om det i morgon för nu ska jag och Daniel krypa ner under täcket. Tack å hej!

15/4

Först jobb idag sedan så åkte jag till gymmet och där spenderade jag 1 och en halv timme. Det gick hur bra som helst och jag känner att det verkligen börjar ta sig!

Kollade lite boenden i London nu men har inte riktigt bestämt oss vilket vi ska välja men innan söndag så kommer vi ha bokat, can't wait!

Känner att mitt liv är på topp, men iof det har det ju varit nu ett jävla bra tag. Sen att jag och daniel firar 1 år inte denna lördag som kommer utan nästa gör ju saken 100 gånger bättre. Jag kan helt seriöst inte se mig utan honom, man kan ju undra hur det skulle gå? haha... Love you man.

Nu ska jag käka min goda gulasch soppa, mums tack å hej.

14/3

Först blev det jobb idag och sedan åkte jag till gymmet direkt. Och OM det gick bra idag, vilka jävla krafter jag hade, det börjar fan ta sig alltså.

Efter det så åkte jag hem till Hanna och träffade chihuahua valpen, och fy fan säger jag bara. Den vägde inte ens ett kilo och den låg och sov i mitt knä hela tiden. Gud säger jag bara, hundar är det mysigaste som finns. Jag är nu ännu mer sugen på att köpa mig en valp! Men vi får helt enkelt se hur livet ser ut i höst.

Nu kom Daniel så nu blir det att se det nya avsnittet av 90210 som kom ut igår, wie!

Jag undrar även vart jackan jag beställde har tagit vägen stod ju att den skulle komma i veckan, jag längtar!


13/4

Kom hem för en liten stund sen och just nu sitter jag och kollar på tv med Kajsa. Hela min kropp är slut, men det stoppar mig inte. Snart kommer Daniel och då blir det en jävla massa mys till bland annat gossip girl för det kom ju ut ett nytt avsnitt inatt.  

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva faktiskt. Inget intressant iaf.

Helgen har jag inte heller något speciellt att berätta om förutom att de blev en riktig myshelg. Jag och Daniel låg hemma och såg på film och bara vilade upp oss.. Det var great! I söndags blev det dock en tripp till hälla med la familia, jag fick en ny cykel och såklart valde jag en svart. Tänkte att det var mest praktiskt nu när det är inne med mycket färger osv för det skulle aldrig falla mig in att låta kläderna och cykeln skära sig, usch nej. Det är ej fashion som sagt.
Jag fick även ett par nya converse och det fick bli ett par låga vita eftersom jag redan har höga. Jag ska även införskaffa mig ett par till men vi får helt enkelt se vilken modell och färg det blir.

Nu ska jag se på greys anatomy, tack å hej.

12/4

Ligger i sängen nu lite halvt utslagen efter denna dag.

Nu är det iaf klart att jag börjar jobba heltid vecka 23, så blir jobb för mig hela sommaren. Och jag kunde inte vara gladare över det!  Semester kan man faktiskt ha någon annan gång.

Jag och Daniel ska även boka london resan nu i veckan. Det är dags för en ny resa nu tycker vi. Pratade med jobbet idag och det gick hur bra som helst. Så den 26 - 30 maj befinner vi oss i vackra London, wie! 

Det kommer bli en hel del resande för mig och Daniel 2010 om allt går som vi planerat.   

Resor:
London 26-30 maj.
Grekland slutet av augusti 2 veckor.
Sedan förmodligen New york i slutet av september eller början av oktober.

Låter som om resten av 2010 kommer bli great för mig och Daniel.

Daniel kommer ju inte hem förrän om några timmar så jag ska slå på en film, flickan från ovan.

GAH!

10/4

Some old favourites.


6/4

Febern kom tillbaka igår så blev hemma idag. Men nu är jag frisk iaf eller förkylningen är fortfarande inte borta men jag ska till jobbet imorgon iaf. Jag har faktiskt saknat det så det betyder ju att jag trivs, så det är bra.

Imorgon blir det först jobb och sedan så kommer filli hit och då ska vi ha en massa mys. Det kommer bli great. Vi får se vad vi hittar på men en massa kul kommer vi iaf att ha, för det har vi alltid.

Snart kommer Daniel också eftersom han har varit duktig och jobbat idag, då ska vi laga tacos och sedan bada. Sen så ska vi se det nya avsnittet av gossip girl, cant wait. Sedan är väl klockan så mycket så att det är dags att sova.

Kollade massa utbildningar idag, så nu har jag lite mer ställen som verkar intressanta. Men frågan är ju om man ska flytta till sthlm eller pendla? Jobbigt. För isf vill jag ju ha med daniel och det går ju eftersom han redan jobbar i sthlm. Men vi får helt enkelt se.

Min familj är i sälen och hundarna är med så känner mig mycket ensam, en till anledning till varför jag vill köpa en valp. Men det kommer det också. Ska jobba hela sommaren på heltid tror jag det blev så får bli efter sommaren som den kommer isf.

Nu ska jag sätta mig ute på baksidan och dricka mitt chai te och ta en doubi. Ha en mysig kväll för det kommer vi att ha.


music.


5/1

Liten sammanfattning av min fina helg.

Lördag: Först åkte jag och Daniel hem till mig för lite påskmat, vilket för mig betyder köttbullar, prinskorv och potatis. Efter det åkte vi hem till Daniels mormor och morfar på påsklunch dock så åt vi inget eftersom vi precis ätit hos mig men vi umgicks iaf. Sedan framåt 17.00 åkte jag daniel och filli hem till deras farmor och farfar för en påskmiddag, det var mysigt. Där blev vi kvar hela kvällen. Det sjukaste var att jag som aldrig vinner på lotter vann på hela 2 stycken denna kväll. Jag vill även ge Filli en eloge för allt fint hon sa till mig under kvällen, det värmer verkligen att få höra så fina saker från en så fin tjej. När klockan började närma sig 24.00 så åkte vi hem till Daniels pappa och sov men först umgicks vi lite framför tvn. Sedan så kröp jag och Daniel under täcket och såg på shutter island tills vi slockanade.

Blev många påskägg för mig i år ett av min familj, ett av daniels mamma & Ove och ett av daniels pappa. Så en hel del godis har det blivit den här påsken dock så är mer än hälften kvar.

Söndag, blev en riktigt solig dag som ni kanske vet. Så jag och Daniel åkte ner till hamnen och satt där i solen lite. Sedan så åkte vi hem till mig spelade lite buzz med Kajsa och Karin. Efter det så åkte vi hem till Daniel och såg på film, halloween 2 hjälp säger jag bara usch. STRESSFILM!

Idag blir det en riktig mysdag för mig och Daniel vi ska som man säger gå i ide. Så hörs senare eller nått för nu ska jag ut på en doubi.


5/1

Nu blev det precis måndag eftersom klockan är lite över 24.00.

Påsken har varit otroligt mysig, berättar allt imorgon eller något för nu orkar jag inte. Sitter och väntar på att filmen ska vara klar. Jag och Daniel ska nämnligen se på Halloween 2 ( inte den från typ 70-80-talet utan den från 2010). Så känner inte direkt att jag vill slösa den fina tiden på att blogga, nej usch nej.

Men som sagt hela helgen har varit underbar och morgondagen kommer bli helt kanon. Jag älskar min man, han gör min dag helt enkelt. Vi har pratat en massa framtid och vi är helt överens om allt, det är vad vi båda vill. Jag har många lyckliga år framför mig, mitt liv är underbart.. Finns inget jag saknar och inte kunde jag ha de bättre har den nästan för bra. Man kan ju undra när det ska börja gå utför? men med daniel så kommer det aldrig att ske.

Jobbigt med svenskavundsjuka, usch å fy å blä.


3/4

Middagen hemma hos mig igår var lyckad. Massa god grekiskt buffé osv. När klockan började närma sig 12 åkte vi och hämtade daniels mamma och Ove som hade varit på festligheter dem med. Sedan så tog vi oss hem till Daniel och sov där.

Idag bjuder dagen först på att åka hem till mig och umgås lite. Sedan blir det att åka hem till Daniels farmor och farfar på påskmiddag, yeey. Dock så är jag inget fan av påskmat men man får helt enkelt påska på. 

Tack för alla fina komentarer förresten. Jag vet det redan men man blir ju less. 

Från och med nu så kommer inga kommentarer visas i bloggen för jag känner vad får ni ut att läsa dem? Nej juste ingenting. Kan ju hända att jag ändrar mig men just nu vill jag ha det så.  


-

Varför inte visa kommentarerna?
- Ja just för att dem var ovärda-
Dum fråga, dumt svar.


2/4

Vaknade nyss upp hemma hos daniel, vi har kollat lite tv och nu ska vi hoppa in i duschen. Ikväll blir det middag hemma hos mig, grekiskt blir det med ouzo, drinkar osv.

Har glömt att berätta att jag gjorde min tredje tatuering i måndags. Nu blir det inga fler för nu får det vara bra.

Och gillaru å vara dryg?
3 kommentarer från samma person och dem var helt ovärda. 
Men det tackar vi för BIGNOSE. 


2/4

Read it.

Craponlycrap.blogg.se


1/4

Första april idag, känns ju skönt att tråkiga mars är över. Daniel åkte 5 i morse och det kändes inte så kul eftersom jag gärnat haft honom kvar här hemma idag. Men han kommer när han slutar vi får se vilken tid det blir eftersom han jobbar i stockholm.

Nu känner jag såhär, dags för lite påskfrid. Man ska ju ta det lugnt på påsken tror jag iaf. Måste ju vara därför alla affärer är stängda osv?

Men nu ska jag ner och umgås lite med min cousin och mamma.

Min och Daniels nya "plan" är lysande.


RSS 2.0