30/11

Har börjat fått julkänslor nu trots att det inte är någon snö, jag älskar julen finns det någon mysigare högtid? knappast.

Sitter i Daniels rum och lyssnar på julmusik, jag vill ha jul nu nu. Den 22 dec bär det iaf av med familjen till Umeå där det ska firas jul. Det finns inget annat ställe  där jag får mer julkänsla än i UMeå och det är väl för att jag firat där så länge jag kan minnas förutom några år när vi var i Skåne hos farmor och farfar.  Så jag kan ju iaf se fram emot en vitjul för det är det alltid där och är det inte snö på julaftons morgon så snöar det, love it.

Idag ska jag iaf se på  ginchen me Daniel även om han inte vill, haha.



30/11

Thinspiration.






30/11

Klockan är nu 04.07 på söndagsnatten, kan inte sova så tänkte att jag slänger upp ett inlägg eftersom jag inte gjort det idag.

Dagen sov jag och Daniel bort blev väckta av att Åsa kom in i rummet och tyckte att vi borde gå upp, och tur var det för klockan var redan 16.00, och då är det verkligen dags att gå upp om man inte gjort det..

Sedan på kvällen drog jag och Daniel på bio, luftslottet som sprängdes. Helt klart den bästa av de 3 filmerna, den är lång men den blev aldrig seg utan det hände saker hela tiden.

Idag (måndag) blir det helt klart nya tag, och det kommer bli en enorm skillnad.. ser fram emot resultatet





28/11

Gårdagskvällen blev riktigt bra och tack Daniel för att du hade fixat en väldigt trevlig fest för mig!

Kan man ha en bättre pojkvän? nope!


27/11

Min födelsedag igår blev toppen, jag och Daniel tillbringade dagen med att gå på stan och sedan tog vi även en tripp till hälla. Fick en klocka av Daniel i present, fick den på eftermiddagen för att han ville att jag skulle följa med och välja så det blev en jag tyckte om. Jag älskar den och den kommer användas dagligen. Efter vi varit på hälla åkte vi hem till Daniel igen och sedan så åkte vi och vaccinerade oss mot svininfluensan så vi slipper den medtanke på att så många man känner har fått den nu, känner att det är lika bra att vara på den säkra sidan.  Efter vaccinationen åkte vi och åt på grekiska och vilka flashbacks vi fick från rhodos, av maten, musiken och intredningen, det blir en ny grekisk ö i sommar har vi bestämt. Resten av kvällen tillbringade vi hos Denise, sedan blev det ännu en tur denna gång till maxi. Sedan var det dags att åka hem till Daniel slå på lite avsnitt av bra serier som vi missat under kvällen bla mammas pojkar och paradise hotel, love it! Sedan somnade jag pga frossa och huvudvärk.

När jag och Daniel vaknade upp i morse hade vi feber så vi tog ett bad och sedan la vi oss igen är sjukt sur eftersom det blir fest ikväll.. men jag har festat med halsfluss så varför skulle lite feber vara i vägen? är helt slut men det där jävla vaccinet ska inte få förstöra min kväll, Daniel har ju faktiskt fest för mig ikväll och det är välplanerat så vi kan ju som inte skippa det.. Får ta det lite lugnt så blir det säkert bra..

Tack å hej!

26/11

Lilla du om du ska komentera min blogg med skit, stå för vem du är och va inte så pinsam. Skriv för och efternamn så godtar jag dina komentarer.. Haha stackare..

Vill inte ha något internetbråk så du kan gärna be om mitt nummer eller adress så kan du säga det du har att säga mellan 4 ögon.. VÄX UPP!

26/11

19 år nu, och känns ingen skillnad direkt, haha. Bara att jag är glad över mina fina presenter som jag fick i morse. Det jag fick som jag minns var en parfym EAU MEGA Viktor & Rolf, duntofflor, pengar, presentkort, mössa, solariumkort 10gr, sedan även en resa till london med boende mat osv, tack familjen. Ska dock spara resan till nästa år så jag och Daniel kan åka tillsammans. Vi kom på en fin idé idag också, att vi borde åka dit över alla hjärtansdag 2010, vore ju inte helt fel att få fira våran första alla hjärtans dag i London, vi lägger ribban högt för kommande år, haha!

Min födelsedag såg inte direkt ut som tidigare år eftersom min lillasyster ligger hemma med svinis, tycker rejält synd om henne, så det blir ingen middag hemma med familj och släkt ikväll, åker inte hem förrän hon är frisk, ska ju på backstreet boys om en vecka tänker ej bli sjuk. Så kvällen tillbringas med Daniel med restaurang och mys.

Nu ska vi åka ner och ta vaccin mot svinis och sedan blir det stan och kolla om man kan hitta något fint, sedan blir
det hälla och sedan mat.

Förresten roligaste presenten jag fick denna morgon var från Frasse och Lotus, haha.. en popcorn maskin.. Gillar´t:D

Things couldn´t be better than this.



25/11

Imorgon är det ju som sagt min dag, och jag känner mig som ett litet barn igen, haha.. Minns när man bara gick och väntade på att det skulle bli just ens födelsedag. Nuförtiden gillar jag helt klart julen bättre, gemenskapen är som viktigare än presenterna. Alltså jag känner inget behov av att få något just nu jag har det jag behöver och kläder kan jag knappt köpa mer för det är fullt i garderoben, men kanske det kan ploppa ner en till parfym i min samling skulle ju göra att jag då har 8 stycken. Slänger upp en bild senare på min lilla samling.

Nu ska jag och Daniel åka och köpa en regnjacka till mig eftersom det ser ut att behövas i Sverige några månader framöver, och jag har hittat den perfekta jackan. Tack å hej


24/11

Idag är det den 24 november och jag och Daniel firar därför 7 månader, tiden har gått fort minsann. Vi satt och pratade idag och båda sa att det känns som om vi känt varandra i evigheter, alltså vi har ju känt varandra längre än 7 månader men ja. En sak jag undrar över är hur mitt liv se ut nu utan Daniel? förmodligen ett riktigt supar liv, supa varje helg, skulle nog befinna mig på botten nu isf. Tack Daniel för att du kom in i mitt liv och räddade mig från den personen jag var förut. Jag vill inte ens tänka på att jag har varit en sån person jag är så glad för att du tar fram det bästa ur mig jag älskar dig.

Hämtade även ut mitt paket från H&M idag, är nöjd. Detta + två saker till Daniel ( duntofflor & t-shirt) som jag kände för att ge honom.. :)


Klänningen hade jag dock beställt i svart, snyggare tycker jag!



24/11

Igår blev det alltså new moon, filmen var riktigt bra och jag tror inte det är många som inte håller med mig på den punkten. Till och med Daniel som inte gillade första filmen så speciellt mycket gillade denna, den var helt klart bättre.

Innan bion så träffade vi även på Hanna och Bawan som skulle se precis samma film, dem berättade lite om london och så snackade vi lite annan skit. Jag är avensjuk kan jag ju säga jag vill också åka bort till en storstad och shoppa gärnet nu. Men jag och Daniel har ju redan planer på att åka till london någon gång under jan-feb eller i mars vi får se min syster flyttar ju förmodligen dit så kanske tar och åker så vi kan hälsa på henne i samma veva. Jag och Hanna är iaf eniga på punkten att det bästa är att åka med sin pojkvän, man blir kärare än någonsin, man behöver inte känna något tvång att festa utan man kan gå ut och ha precis lika kul om inte roligare under än måltid än vad man har när man festar. Det rekomenderar jag iaf till alla par åk och res med er.

Mina och Daniels resplaner ser iaf ljusa ut, först blir det london, sedan har jag tvingat honom att åka till New york med mig eftersom jag vet att han kommer älska den staden precis som jag, sedan i början av 2011 thailand och sen sommaren 2010 blir det nog grekland eller något sånt mysigt place. Jag hoppas att dessa resor blir av iaf.

Just nu är jag inte sugen på en solsemester jag älskar vintern och julen skulle aldrig kunna fira jul i ett annat land speciellt inte i ett varmt land. Det enda andra landet än sverige som jag skulle kunna fira jul i är nog New york och då ska ju hela släkten vara med annars får det vara. Vintern är ju helt klart den mysigaste årstiden speciellt om man har någon att kramas med annars kan man gärna bo i ett varmt land året om. Men just när man har någon så är vintern perfekt, man slipper frysa, man kan ha snöbollskrig, man kan ligga inne hela dagen under täcket med 100 filmer och kramas osv. '

Nu ska jag och Daniel se film och äta lunch,
tack å hej!




23/11

Kollade precis klart på schindlers list med Daniel, bra film måste jag säga. Men tycker som ändå det är så sjukt att det faktiskt har hänt, att människor varit så grymma? alltså hur kan man döda så mycket människor? Det är enligt mig helt sjukt.

Nu blir det ett varmt skönt bad med Daniel innan bion, den börjar ju inte förrän klockan 21.00 så ett tag kvar så att säga. Tack å hej! 


23/11

Vaknade för en liten stund sen, gick ner och gav hundarna mat och sedan tog jag en dusch. Sitter nu och dunkar musik för att Daniel ska gå upp, men han lyckas sova ändå jag får helt enkelt höja volymen till max och se om det fungerar. Fast kan ju hända att man får en sur pojkvän resten av dagen isf, så jag vet inte det återstår att se.

Ikväll blir det bio med Daniel och Kajsa(min lillasyster) det kommer nog bli en riktigt bra kväll eftersom vi ska se new moon, och vad är bättre än twilight? finns inte mycket som överträffar de. Sedan blir det att åka hem till Daniels pappa och så sover vi där i natt, vi tar även med Nisse som jag saknat inatt.

Nej nu ska jag torka håret, byta från morgonrocken till dagenskläder som jag inte riktigt vet vad det blir än..  Tack å hej!

 


Nytt.

Kände att jag inte längre trivdes på blogspot, men har den kvar ifall jag skulle tycka att detta var sämre..
Hade blogg.se förut men tröttnade men kanske blir bättre denna gång.


RSS 2.0