25/5

Trevligt med regn, NOT.

Håller just nu på att packar och ja det går väl sisådär. Vet absolut inte vad jag ska ta med för kläder? Sitter och kikar på olika vädersidor men alla är ju olika så får helt enkelt ta och chansa lite.
Ska bli så skönt att åka imorgon, som jag har sett framemot den här resan, det är sjukt. Hanna, Dersim och Soma är ju också där så på onsdagen catchar vi förmodligen upp med dem och tar ett glas vin eller något sånt. Sen får vi se vad resten av dagarna har att bjuda på men lovar er att det kommer bli sjukt mycket shopping iaf. För jag är inte direkt den som håller i plånboken, absolut ingen sparare utan en sanslös slösare. Men jag tänker jämt såhär, pengar kommer alltid igen. 

Imorgon jobbar jag alltså först 7.45-11.45 när jag slutat hämtar pappa upp mig, då blir det att snabbt plocka upp Daniel och efter det åka till flygplatsen. Planet lyfter 14.35 då kan ni tänka på hur skönt vi har det!

Nu måste jag fortsätta packa innan Daniel slutar för då åker vi hem till hans pappa och sover där.  

Har inte lagt in några bilder på länge. Så tog några för ett par dar sen.

24/5

Gillar´t.


24/5

Jobbat idag och det går ju hur bra som helst. Jag älskar mitt jobb faktiskt, jag trivs som fisken i vattnet. Efter jobbet drog jag till studion och fick bli 15 minuter där. Sedan tog jag biken och bikade hem och ja nu sitter jag här. Men här kan jag inte sitta och lata mig har ju massor att göra. Nu ska jag ta med the dogs ut på en lång härlig promenad i solen och sedan ta biken till gymmet för att kriga. Hur ska jag klara mig i London utan mitt kära gymm? Ehm bra fråga får helt enkelt skippa tuben och bussen och i stället gå överallt. Kommer Daniel gilla min idé? Det återstår att se.

I övermorgon åker vi, ska bli så jävla skönt att få lämna lilla Västerås i några dagar. Tänkte idag vad ska jag sedan se fram emot när London är över? Jobb hela sommaren lång? Nej men det väntas ju lite småresor och sedan resan i augusti så man får helt enkelt kämpa på jobbet när alla andra ligger och steker på beachen. Pengarna rullar ju iaf in för en annan så det är ju skönt.

Sitter även och hoppas på att Daniel kommer hem lite tidigare från jobbet idag eller rättare sagt att dem blir klara lite tidigare denna dag. Jag menar man kan ju alltid hoppas även om man nästan vet att det inte kommer att ske. Men runt 19.00 kan jag nog vänta honom. Och då ska vi ta oss iväg till studion för 20 min.

Nu måste jag gå innan solen försvinner för den kan man ju aldrig lita på.


23/5

Bloggandet är inte något jag prioriterar just nu, men nu har jag lite tid så tänkte slänga upp ett inlägg.

Helgen har varit fantastisk har spenderats med mina nära och kära.

Fredag: Tränade först och sedan lite senare så plockade Daniel upp mig och då åkte vi till polisen och jag häntade ut mitt pass. På kvällen så åt vi middag hos mig (tacos) och sedan träffade vi Emilie och Simon. Blev en massa catch up och sedan så blev det även en tur till ängsö och vad som hände där behöver vi inte tala om men jag kan säga såhär, mitt hjärta stannade. Efter våran lilla tripp till ängsö så åkte jag och daniel hem och mös.

Lördag: Blev att åka ut till hallsta och kolla på när Ove flög, jag tog även med mig Frasse så jag och Filli busade med honom. Sedan på kvällen så lagade jag och Daniel middag blev våran lilla specialare och sedan kikade vi lite på tv. Senare på kvällen träffade vi Emilie blev några doubis innan det var dags för mig och Daniel att åka hem och krypa ner i sängen. 

Den här dagen har spenderats med Daniel, of course. Vi har varit på stan och sedan så har vi varit förbi Emilie på en doubi. Och nu ligger jag i sängen och kikar runt lite på datorn och Daniel packar inför onsdag. Kvällen kommer bjudas på mat och solning.'

Jag hoppas dagarna fram tills onsdag går fort för jag vill åka nu nu nu. Kommer bli helt toppen jag och Daniel är ett perfekt team för en shoppingresa så att säga. Det kommer bli en suverän vecka så att säga. 

Nu ska jag hjälpa honom lite så hörs väll.

Hitta en bild på oss på Daniels dator är från nyår 12-slaget.
Ser ut som att vi kommer få tur året ut, haha.  

  

18/5

Helt slut är jag nu.

Längtar tills min man kommer hem från jobbet så vi kan mysa. Behöver en massa kärlek nu känner jag.

Nej nu ska jag se på despan, hörs!

17/5

Helgen har varit suverän, det blev även en lång helg för oss vi var lediga ons,tors,fre,lör & sön.

Onsdag: Mys med Daniel.

Torsdag: Mys med Daniel.

Fredag: Mys med Daniel, lagade tacos och såg en massa bra filmer.

Lördag: Blev grillning med Daniels pappa m.fl först sedan så åkte vi och träffade emilie, ida, kalle och sara Vi spelade fotboll osv. På natten åkte vi även ut till ängsö, och hahaha säger jag bara. Sedan åkte jag och Daniel hem igen och såg på alvin and the chipmunks, love it för jävla söta.

Söndag: Blev 90 års kalas. Daniels gammelmormor Stina har fyllt 90 så vi firade henne. Var riktigt trevligt. Sedan blev det mys resten av kvällen.

Träningen går hur bra som helst som på ett löpande band. Befinner mig på gymmet minst en gång om dagen och visst kan jag skåda resultat. Jag menar om man tränar så vill man väl att de ska synas? eller? Gäller att lägga om kosten också vilket jag gjort till 100 %.

Jag och Daniel har även bokat London nu, det gjorde vi någon dag förra veckan. Mamma & pappa skulle tydligen bjuda honom också det hade jag ingen aning. Men det är väl för att dem tycker så himla mycket om honom. Dem är snälla min mor & far och tur är väl det:). Så den 26-31 maj så befinner vi oss i London, kommer bli hur bra som helst. 


7/5

Håller på att göra mig lite i ordning för att sedan åka iväg med Daniel och kolla på tapeter, möbler osv till mitt nya rum. Känner att jag vill göra om så tog snacket med mor var ju tvungen eftersom jag inte vill använda min egen ekonomi till det men visst fick jag väl göra det. Så nu ska mitt rum bli riktigt fint hade jag tänkt.

Men som sagt kan ta ett tag innan jag tar tag i saker, så vet inte när det blir klart men Daniel ska hjälpa mig så då kanske det går lite fortare.

Boka London måste vi också göra, men frågan är vågar man det nu? tänk så flyger dem inte just då? Det visar sig väl men iaf. Det kommer det kommer!

Helgen kommer bli greeeeat iaf så mycket vet jag en massa mys med min man. Tänk att man kan vara så lyckliga som vi är? Konstigt att vi har varit med varandra varje dag nu i över ett år och inte tröttnat på varandra.. Det är ta mig fan helt sjukt! 
Snart älskling snart, LÄNGTAR!!


4/5

Valborg blev lyckat. Blev krök hemma hos Daniel med trevligt folk hela kvällen. Dock så drog jag, daniel, freja och james ut på krogen när klockan var typ 20 över 12?  man kan ju fråga sig om det var värt? ja faktiskt jag hade kul! Freja och jag intog dansgolvet direkt och där blev vi tills dem stängde. Orkar inte skriva nå långt det var så min valborg såg ut. På dagen var jag och Daniel i eskilstuna och shoppade också, hittade lite saker gjorde vi också. Det va mysigt!

Kom hem från gymmet för ett tag sen och fasen vad bra det går. Igår körde jag först gym och sedan så tog jag och mamma ett core pass med pilatesboll på kvällen. Jag trivs som fisken i vattnet och gott folk ni behöver inte oroa er att jag ska balla ur för ingen risk.

Nu ska jag hoppa in i duschen för Kajsa har vernissage (eller hur det stavas) i skolan. Så jag ska gå dit med mamma, pappa är ju i malmö och jobbar denna vecka. Så klart man ställer upp.

Sedan kommer ju även Daniel ikväll, längtar! Saknar min man så mycket nu när han jobbar så sent men det är bara att sakna på. Han kommer ju tillslut som tur är!

Grattis Felicia 12 år!!!


RSS 2.0