28/1

Saknar min syster som åkt tillbaka till New York, hon kommer inte hem på 3 månader fattar ni 3 HELA månader. Men jag för se till att överleva, hon kommer ju förhoppningsvis hem och stannar ett tag innan hon beger sig tillbaka till NYC.

Nu ska jag ta och pussa lite på daniel och försöka locka med honom ut på en promenad..

26/1

Såg nyss på fuskbyggarna och vilken jävla idiot men något jag också reagerade på var han "dummingens" jävla kläder? Alltså vem går i sina militärkläder till vardags? Skit fula ju inget man direkt har på sig om man inte måste? Nej fy usch för de så himla ofashion..

19/1


9/1

Vet faktiskt inte vad jag tänkte nu när jag loggade in på bloggen jag menar har ju inget att skriva om. Inte ens ett litet fjuttigt inlägg kan jag få till.. Men dags för en film med dani nu så natti natti.. Ps om jag är nattuggla inatt igen kanske jag slänger upp något kewl efer filmen eller så!

8/1

Sitter just nu och lyssnar på crystal castles och Håkan hellström och tänker dig Josefin Löfberg, herregud vad jag saknar dig. Vill bara kasta mig på nästa tåg ner till Götet och krama om dig och göra något galet, bli lite sådär galen som jag alltid blir i ditt sällskap. Jag menar det finns nog ingen jag har så sjuka minnen med som med dig kan tyvärr inte dela med mig av dem här heller direkt, ha ha.

- Sturehof, Spybar, Rockbjörnen, Röda mattan, I dont speak english, balkongen, carrot, ska jag försätta för isf kan jag sitta här hela natten tror jag. Det finns så mycket jag vill säga till dig just nu och därför så kommer jag slå dig en pling i morgon, känner att jag behöver lite Signe and Juicy talk. Det kan inte bli annat än ja som jag sagt innan GALET.

Slänger upp lite bilder från our past, smutser.


6/1

Ikväll har jag suttit och lyssnat på musik nästan hela kvällen (musik är mitt liv) och kikat på en massa bilder från förr. Helt sjukt egentligen hur saker och ting har förändrats på bara ett år? Personer som man alltid trott ska finnas i ens liv finns inte där mera? Det är som om man inte känner dem längre? och varför egentligen? är det för att man inte går ihop längre? för att man inte har något gemensamt? för att man helt enkelt bara glidit isär? eller för att man haft en dust som man inte har brytt sig om att reda ut? Jag vet faktiskt inte, konstigt är det iaf. Men jag antar att det är de som händer under livets gång. Tur att man har så mycket fina minnen att tänka på kvällar som dessa, jag menar minnen kan ju aldrig förstöras, dem kan man inte radera.

jag saknar dig.



5/1

Ligger hemma hos daniel i hans soffa och tittar på när han spelar assasians creed eller hur de nu stavas.. Kanske inte låter så kul i era öron men de sjuka är att jag inte har de minsta emot de, är faktiskt lite smått underhållande. Dagen har spenderats på stan och erikslund, hitta dock inget som fäll mig i smaken så kom fär en gångs skull hem tomhänt. Men hade iaf riktigt skoj inne på mediamarkt, nu har jag och daniel sett ut en massa saker vi ska infärskaffa oss när vi hittat en lägenhet som faller oss i smaken. Jag verkligen längtar tills vi kan köpa allt vi sett ut idag, är de vi som kommer ha fetaste lägenheten? Hmm ja om allt går som planerat så ja de är de.. Nu ska jag fortsätta hänga med i spelet och till och med spela lite jag med, kommer gå super bra tror jag!

3/1

Ett tag sen jag skrev nu men har helt enkelt inte haft tid, så tänkte att det får bli en kort uppdatering av de dagar som varit. Julafton var lika mysig som alltid, fortfarande den bästa högtiden eller ja den enda högtiden som jag faktiskt bryr mig om. Fick allt det jag önskat mig å lite mer så julklapparna var även de bra. Har hunnit varit i både uppsala och Eskilstuna med dani under mellandagsrean och fått med mig lite grann hem, men rea är inte min melodi direkt gillar de inte. Eller klart man gillar priserna men om de någon gång kunde finnas sånt man ville ha å inte bara en massa strunt. Nyår firades med en massa trevligt folk hos Emilie och Andreas, de första jag gjorde var dock att falla främlänges på loftgången utanför deras lägenhet så fick en rejäl bula och ett djupt sår med lite stenar i men alkoholen klarade konstigt nog. Men kvällen löpte på bra och jag hade riktigt trevligt, fick även min nyårskyss så jag och Daniel får ännu ett år fullt av tur tillsammans. Det togs dock inga bilder under kvällen så har tyvärr inga att lägga upp. Jag och Daniel har även haft våran "lilla" julafton då vi gav varandra julklappar och hade en riktigt mysig kväll. Tänkte att jag iaf kunde avslöja de julklapparna i det här inlägget. Av mig fick Daniel en prenumeration på tidningen café (och för er som är födda i farstun så är de inte en porrtidning utan ett modemagasin för män), han fick även en kudde med fototryck på och en kryssning. Av Daniel fick jag en tröja, en blus och en resa då jag får välja helt själv vart vi ska åka, så fårse om de blir en shoppingsemester eller en solsemester, vet inte heller när jag ska välja att åka men kanske i vår eller så beror lite på om vi hittar någon lägenhet och om vi skaffar en liten hundvalp, massor att tänka på innan jag bestämmer mig. Har även några nyårslöften jag måste uppfylla innan de blir någon resa. Haha kunde inte älska mitt liv mera, känns som om de kommer hända sjukt mycket för mig år 2011! Nej nu ska vi krypa ner under täcket och slå på en film, tack å hej!

RSS 2.0